Click to order
Total: 
ПІБ
Ваш номер телефону
Місто доставки
Номер відділення Нової Пошти
Коментар для нас:
Спосіб оплати
Прокачайся разом з нами
Підписуйтесь на наш телеграм канал і тоді ви точно не пропустите наші круті статті
Інтернет

Як відновити переписку в Telegram

Сервіси Я В ШОКОВІ
Дещо зробити можна, але-але-але...

Про зберігання даних


При спілкуванні в звичайних чатах текст, фото та інша інформація відправляється в зашифрованому вигляді на сервери Telegram, а звідти - до одержувача. Дані зберігаються в хмарі і через нього синхронізуються з додатками на пристроях користувачів. Можна видалити клієнт або змінити смартфон, і після входу в обліковий запис листування і файли в чаті відновляться.

У секретних чатах безпеки приділяється набагато більше уваги. Повідомлення також шифруються, але передаються між співрозмовниками безпосередньо, минаючи сервери Telegram. Вся інформація при цьому зберігається тільки локально на пристроях.

Про видалення чатів


Політика Telegram щодо конфіденційності даних користувача така, що пересилається інформацію не архівується. При видаленні повідомлення, фото або відео з чату воно також зникає з серверів і його не можна відновити.

Те ж саме стосується і самих чатів. Якщо видалити переписку з людиною з одного зі своїх пристроїв, дані будуть стерті з хмари, а при синхронізації на інших гаджетах також знищаться і з них.

Чат можна видалити тільки у себе або одночасно у себе і співрозмовника. У першому випадку інформація залишиться в іншої людини, і при бажанні її можна буде переслати. У другому ж відновлення неможливе.

Пересилання повідомлень


Якщо при видаленні чату ви вибрали варіант стерти дані тільки у себе, то інформація залишиться в акаунті співрозмовника. В такому випадку можна попросити його відправити вам потрібні повідомлення.

Як не втратити важливу інформацію


Щоб не доходило до втрати і відновлення даних, їх краще попередньо зберігати. Реалізувати це можна різними способами.

Зробіть скріншот 


Ну тут все ясно, у всіх забита пам'ять 100500 скрінами :)

Додайте повідомлення в «Вибране»


Більш надійний і зручний варіант - скористатися функцією обраного. Вона дозволить зберегти листування в первозданному вигляді і забезпечить доступ до неї в будь-який час. Виділіть повідомлення, потім натисніть «Надіслати» і вкажіть «Вибране».

Для перегляду збереженого контенту досить тапнуть в рядку пошуку і вибрати потрібний чат.

Зберігайте данні і не цей вот :)